Fényképes plasztik azonosító kártyák

Mint korábban a szakági vezetés bejelentette, a lovasversenyek hivatalos személyei részére, fényképes plasztik azonosító kártya kerül bevezetésre.

A kártyán lévő QR kód alkalmazásával a legfontosabb személyes adatok, szakmai minősítés, licenc érvényessége, elérhetőségek: telefonszám, az e-mail cím postacím információk szerepelnek. Az adatok előhívása ingyenes program segítségével web-es felületen történik, amely elérhetőségét a QR kód biztosítja. A továbbiakban használata megkönnyíti többek között a versenyzők

részére a hivatalos személyek felismerését, a melegítőpálya bíróknak az edzők azonosítását, de a rendszer alkalmas beléptetésre is.

Itt hívjuk fel minden érintett érvényes licenccel rendelkező a díjugratásban közreműködő szakember figyelmét, hogy lehetőséget biztosítunk, illetve elvárjuk saját adatainak karbantartását, melynek menete a következő:

  1. email címes regisztráció a lovas ügyfélkapun keresztül a leírásnak megfelelően: http://ugyfelkapu.lovasszovetseg.hu/
  2. regisztráció után: a Profilok fülre kattintva Felhasználó itt kezelheti, módosíthatja személyes adatait
  3. ugyan itt Profilok kezelése hozzáadhatja akár több profilját is.

Azonosító: kártyaszám Jelszó: születési dátum ééééhhnn formátumban megadva.   

Az azonosítókhoz szükséges adatok QR kóddal és a fényképek feldolgozásra kerültek, a plasztikkártyák elkészültek azok részére, akik a szakmai továbbképzéseken adataikat egyeztették és fénykép készült róluk.

A Díjugrató Szakbizottság határozata értelmében:

DSZ 2014.09.11./4. 2014. november 1.-től kötelező a fényképes plasztik azonosító kártyák viselése a díjugrató versenyeken hivatalosan résztvevők számára. (edző, bíró, pályaépítő, versenyiroda)

Ezzel a nyugati országokban már elterjedt látható, gyorsan ellenőrizhető és informatikailag könnyen feldolgozható megkülönböztetést ad a lovasversenyek hivatalos személyeinek a szakág. Az elkészült azonosító kártyákat az országos minősítő versenyeken lehetett átvenni, illetve postán elküldtük. Az azonosító első kiadási költségeit a Díjugrató szakág viseli. Amennyiben tulajdonosa elhagyja, elveszíti, a továbbiakban pótlásának költsége (2 000 Ft) a kártyabirtokost terheli.

A Díjugrató Szakág vezetése kéri az érintettek körét, hogy akinek még nincs azonosító kártyája, sürgősen vegye fel a kapcsolatot szakági titkárunkkal: Bács Katalin Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélben vagy telefonon +36 209 733 483